Product description
Hard English cheese made from cow's milk. It takes its name from the English town of Cheddar and has probably been known in the island nation since Roman times. It is firm and compact, but melts easily in the mouth.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Flaky in texture with a delicately sweet flavour.
Lye Cross Farm is the brand of the Alvis Family, who are one of the finest West Country cheesemakers. The Alvis family have been dedicated to making the highest quality cheddar on the family farm since 1952.
Cow's milk, salt, rennet, annatto, cheese culture
Contains milk, cheese
Hard English cheese made from cow's milk. It takes its name from the English town of Cheddar and has probably been known in the island nation since Roman times. It is firm and compact, but melts easily in the mouth.