Product description
The pancetta tesa (Italian aged bacon) is called Rigatino in Tuscany, due to the characteristic stripes (riga) of lean meat.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
Italian pork meat traditionally air-dried up to four months. It is very similar to pancetta or bacon.
The story of Gigi Salumificio begins in 1980, when Mauro Reggiani built a small factory in Castelnuovo Rangone in the province of Modena. The Gigi Salumificio produces Greaves and Lard, with the aim of keeping alive the culture of a sausage linked to t
Pork, salt, natural flavour, potassium-nitrate.
The pancetta tesa (Italian aged bacon) is called Rigatino in Tuscany, due to the characteristic stripes (riga) of lean meat.