Product description
The pancetta tesa (Italian aged bacon) is called Rigatino in Tuscany, due to the characteristic stripes (riga) of lean meat.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Italian pork meat traditionally air-dried up to four months. It is very similar to pancetta or bacon.
The story of Gigi Salumificio begins in 1980, when Mauro Reggiani built a small factory in Castelnuovo Rangone in the province of Modena. The Gigi Salumificio produces Greaves and Lard, with the aim of keeping alive the culture of a sausage linked to t
Pork, salt, natural flavour, potassium-nitrate.
The pancetta tesa (Italian aged bacon) is called Rigatino in Tuscany, due to the characteristic stripes (riga) of lean meat.