BrewDog Dog I Imperial Stout 0,33l
BrewDog Dog I Imperial Stout 0,33l
5 590 Ft
4 760 Ft
Egységár: 14 424 Ft / l

BrewDog Dog I Imperial Stout 0,33l

  • Cikkszám: 605146
Átvehető
Szállítható
5 590 Ft
4 760 Ft
Egységár: 14 424 Ft / l

A BrewDog sorozata egy Imperial Stout sorozat, és az "I" jelű éppen a főzde 13. születésnapjára főzetett. A különlegesebb összetevőket tekintve: van benne a szokásos alapanyagokon kívül búza, rozs és zabmaláta is, némi kávé és kakaó, és némi szárított chili.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 kosárérték felett!

Cégről

2007 tavaszán Martin és James (a BrewDog alapítói) úgy döntöttek, hogy ebből nekik elég: nem kérnek többet az akkoriban a brit piacot uraló, iparilag előállított Lager sörökből. Minden pénzüket befektetve egy kis sörfőzdébe, elkezdték saját kézműves sörüket főzni. Ekkoriban még csak kis mennyiségben, kézzel palackozva készült a sör, s csak a környező üzleteknek szállítottak.Először akkor kerültek reflektorfénybe, amikor megfőzték a Tokyo-t, mely akkoriban az Egyesült Királyság legerősebb sörének bizonyult. Ezzel a sörrel még a televízióba is bekerültek, pedig még csak az alapítást követő második évben jártak. A fejlődés ettől kezdve megállíthatatlan volt. 2009-re a BrewDog a brit piac leggyorsabban fejlődő alternatív sörgyárává vált, s elkezdték meghódítani a külföldi piacokat is. Ebben az évben Skandináviában a Punk IPA lett a legtöbbet eladott sör. Ez volt az az év, amikor az interneten meghirdették, hogy bárki vehet BrewDog részvényt. A siker garantált volt, 1300 befektető döntött úgy, hogy tulajdonossá válik. Mára a söreiket 55 országban értékesítik, és az éves termelés meghaladja a 100 ezer hektolitert.

Részletes leírás

A chili enyhe csípőssége, a komplexitás szinte leaírhatatlan. Kortyonként változtatja magát, zseniális darab (ismét)! Alkoholra szokás szerint brutál erős, ezúttal 15,3 %-nál álltak meg!

Teljes leírás