Product description
Crumbly, full of flavour and perfect for nibbling as they are.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Handmade buttercrumb biscuits made with freshly grated Wookey Hole Cheddar.
Although Artisan biscuits new company, they have been baking biscuits in Ashbourne, Derbyshire, for over 70 years. In 1935, the Spencer family started making biscuits at the back of their tea shop. The original Ashbourne gingerbread recipe came into the family's hands in the early 1800s from the French chef who invented it, and has been passed down from generation to generation ever since. In 2006, the Spencer family sold the bakery to The Fine Cheese Co. and Paul Darvil, who share the same commitment to, and belief in, making biscuits with skill, care and the finest ingredients.
wheat flour, Wookey Hole cheddar cheese (37%) (from milk), butter (15%) (milk, salt), rice flour, roasted sesame seeds, autolyzed yeast, extra virgin olive oil, mustard powder, bulking agent (disodium diphosphate, sodium bicarbonate), sea salt, ground black pepper, ground nutmeg
wheat, milk, sesame, mustard. It is not recommended for those allergic to nuts.
Crumbly, full of flavour and perfect for nibbling as they are.