Product description
Thanks to its texture, it first crumbles and then melts in the mouth. The biscuit also contains beetroot and spinach to accentuate the distinctive earthy notes.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Crumbly potato biscuits with an earthy flavour and a fantastic softness.
Although Artisan biscuits new company, they have been baking biscuits in Ashbourne, Derbyshire, for over 70 years. In 1935, the Spencer family started making biscuits at the back of their tea shop. The original Ashbourne gingerbread recipe came into the family's hands in the early 1800s from the French chef who invented it, and has been passed down from generation to generation ever since. In 2006, the Spencer family sold the bakery to The Fine Cheese Co. and Paul Darvil, who share the same commitment to, and belief in, making biscuits with skill, care and the finest ingredients.
Oat 35%, wheat flour, butter 19%, beetroot flakes 9%, potato flakes 6%, salt, spinach flakes 2%, emulsifier (soy lecithin).
Wheat, soy, milk, oat. May contain traces of nuts.
Thanks to its texture, it first crumbles and then melts in the mouth. The biscuit also contains beetroot and spinach to accentuate the distinctive earthy notes.