Product description
Smoky and fiery with a coarse and crumbly texture, this cracker pairs with its inspiration: a paprika-rich and smoky chorizo.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Smoked flour with red hot chilli, creates a cracker that more than lives up to its name.
Although Artisan Biscuits new company, they have been baking biscuits in Ashbourne, Derbyshire, for over 70 years. In 1935, the Spencer family started making biscuits at the back of their tea shop. The original Ashbourne gingerbread recipe came into the family's hands in the early 1800s from the French chef who invented it, and has been passed down from generation to generation ever since. In 2006, the Spencer family sold the bakery to The Fine Cheese Co. and Paul Darvil, who share the same commitment to, and belief in, making biscuits with skill, care and the finest ingredients.
Wheat flour, wholemeal wheat flour, corn oil, dark malt flour (barley) smoked on oak 4%, yeast, salt, dark muscovado sugar, chopped red chili 1%, raising agent: baking soda.
Wheat, barley. Not recommended for nut allergy sufferers.
Smoky and fiery with a coarse and crumbly texture, this cracker pairs with its inspiration: a paprika-rich and smoky chorizo.