Részletes leírás
A fantasztikusan ropogós és zamatos Mondovino kekszeket kifejezetten borok mellé tervezték.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A legfinomabb olasz paradicsom pasztával és szárított paradicsommal készült kréker keksz.
Az Artisan Biscuits viszonylag új cég, bár több mint 70 éve sütik a kekszeket az angol Ashbourne-ben. A Spencer család 1935-ben kezdte készíteni krékereit, kekszeit a saját teázójukba. Az eredeti Ashbourne gyömbéres süti recept egy francia séftől került a családhoz, az 1800-as évek elején, és azóta is generációról generációra száll. 2006-ban a Spencer család eladta pékségét a The Fine Cheese vállalatnak és Paul Darvilnak, aki ugyanolyan elkötelezetten vallja, hogy termékeik gyártása csak a legfinomabb Artisan Biscuits hozzávalókból, gondosan és szakértelemmel történhet.
búzaliszt, kukoricaliszt, olasz paradicsompaszta 16%, cukor, tengeri só, szárított paradicsom por 3% (szárított paradicsom, só), extra szűz olívaolaj 3%, pörkölt szezámmag, élesztő, citromlé koncentrátum, autolizált élesztő, feketebors
Diófélékre allergiásoknak nem ajánlott!
A fantasztikusan ropogós és zamatos Mondovino kekszeket kifejezetten borok mellé tervezték.