Product description
Made from de-constructed beer ingredients: hops, roasted wheat, barley and malt, plus a generous splash of English Ale. The miller’s best idea yet.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A deeply savoury and tweedy-textured, square cracker for cheese.
Although Artisan biscuits new company, they have been baking biscuits in Ashbourne, Derbyshire, for over 70 years. In 1935, the Spencer family started making biscuits at the back of their tea shop. The original Ashbourne gingerbread recipe came into the family's hands in the early 1800s from the French chef who invented it, and has been passed down from generation to generation ever since. In 2006, the Spencer family sold the bakery to The Fine Cheese Co. and Paul Darvil, who share the same commitment to, and belief in, making biscuits with skill, care and the finest ingredients.
Wheat flour, whole meal flour 26% (wheat), brown ale 14% (barley), corn oil, crushed barley malt, crushed wheat malt, crushed crystallised barley malt, barley malt extract, soft brown sugar, salt, fermentes wheat flour, autolysed yeast, raising agent (sodium bicarbonate), hop 0,1%.
Barley, wheat. May contain traces of nuts.
Made from de-constructed beer ingredients: hops, roasted wheat, barley and malt, plus a generous splash of English Ale. The miller’s best idea yet.