Részletes leírás
                    A ropogós kenyeret először olívaolajba mártják, majd a dukkahba. Csirkehús, vagy hal panírozásához is használható: csak forgassa bele a húst, mielőtt a serpenyőben kisüti. Salátákra szórva vagy paradicsomos alapú ételekhez is tökéletes választás.                
                
                    Teljes leírás                
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            






