Product description
The word jerky comes from the Quechua term “charqui”, which means to burn. Now the best ingredients in the Wild West and the Far East come together. Savory soy sauce and a touch of ginger give the beef a fruity Asian flavor.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Jerky is meat that has been cut into strips, trimmed of fat, marinated in a spicy, salty, or sweet liquid, and dried or smoked with low heat (usually under 70°C) or is occasionally just salted and sun-dried. The result is a salty, savory, or semi-sweet snack that can be stored for a long time without refrigeration.
When you picture the people who makes North-American’s best-selling brand of beef jerky, you’ll find we’re just a bunch of regular folks, inspired to make the the finest beef jerky possible, every single day. And they’re just lucky enough to have the whole world asking for a taste. Like to learn more? Explore away, friend.
beef, sugar, salt, dehydrated soy sauce (soybeans, salt, wheat), maltodextrin, fructose, flavor enhancers: MSG E621, flavorings, hydrolyzed corn protein, antioxidant: sodium erythorbate E316, nitrite salt (salt, preservatives: sodium nitrite) , smoke flavorings. 260g = 100g of meat products.
soy, wheat
The word jerky comes from the Quechua term “charqui”, which means to burn. Now the best ingredients in the Wild West and the Far East come together. Savory soy sauce and a touch of ginger give the beef a fruity Asian flavor.