Product description
The result is a thick paste used for sauces and spreads, pickling vegetables or meats, and mixing with dashi soup stock to serve as miso soup.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A mild, white soybean paste for making soups, stews, marinades, dressings etc. Always add miso to soups and stews at the end of cooking, since boiling it destroys beneficial bacteria and causes it to curdle (Okasan means Mother in Japanese, so this is mother’s miso!). Miso is a traditional Japanese seasoning produced by fermenting rice, barley and/or soybeans, with salt.
The product has been discontinued in our webshop
rice, soybeans (GMO free), salt, glucose syrup, alcohol
soy, alcohol
The result is a thick paste used for sauces and spreads, pickling vegetables or meats, and mixing with dashi soup stock to serve as miso soup.