Részletes leírás
Latte, cappuccino ízesítésére kiváló, de használhatjuk kedvenc süteményünkbe vagy koktélunkba is.
A nyers mandula kellemesen édeskés, jellegzetesen intenzív aromáját koncentráló bio nádcukorszirup.
A 2013-ban alapított francia Bacanha cég prémium bio nádcukorszirupok megalkotására és gyártására specializálódott. Kézműves termékeik Párizsban készülnek, tiszta bio nádcukor, valamint természetes aromák, kivonatok és gyümölcskoncentrátumok felhasználásával. A bio szirupok kiválóak koktélok, kávék és egyéb italok ízesítésére, de kevés vízzel hígítva önmagukban is fogyaszthatók.
Tiszta bio nádcukor, víz, természetes aroma, savanyító: citromsav.
Latte, cappuccino ízesítésére kiváló, de használhatjuk kedvenc süteményünkbe vagy koktélunkba is.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.