Heartbeat hot sauce Lion's mane piri piri 177ml
Heartbeat enyhén csípős szósz oroszlánsörény gombával 177ml
7 099 Ft
Egységár: 39 439 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Heartbeat enyhén csípős szósz oroszlánsörény gombával 177ml

  • Cikkszám: 000636
7 099 Ft
Egységár: 39 439 Ft / l

Egy hagyományos szósz - a piri piri - új irányba terelve, a Lion's Mane (oroszlánsörény) gomba zamatos umami ízeivel párosítva.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Heartbeat Hot Sauce céget 2015-ben alapították. Minden szószukat a maximális íz és egyensúly szem előtt tartásával készítik. Minden szósz merész, egészséges és ízletesen egyedi. Hagyományos módszerekkel erjesztik a paprikát, mielőtt néhány egyszerű, jó minőségű hozzávalóval megfőzik. Nem adnak hozzá vizet, sűrítőszert vagy kémiai tartósítószert.
 

Összetevők

piros kaliforniai paprika, desztillált ecet, olívaolaj, hagyma, habanero paprika, fehérborecet, citromlé, kóser só, bio oroszlánsörény gomba por, paprika. 
 

Részletes leírás

Brooklyni üzletünk megnyitásának évfordulóját minden évben úgy ünnepeljük, hogy az egyik kedvenc készítőnkkel együttműködve létrehozunk valami teljesen újat. A Heatonist csapata megvizsgálja, mi történik a kulináris világban, hogy ihletet merítsen egy olyan szószhoz, amelyet korábban még nem próbáltunk ki. Idén egy hagyományos szószt, a piri pirit vettük alapul, és új irányba tereltük a Lion's Mane (oroszlánsörény) gomba zamatos umami ízeivel párosítva. Az eredmény egy rendkívül ízletes szósz, amely egyszerre merészen egyedi és kielégítően ismerős. 
 

Teljes leírás