Részletes leírás
A borsos mártással készült steak az éttermekben mindig kedvelt fogás, melyet könnyen otthon is elkészíthet ezzel a különleges szósszal.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Tört borsból készült fantasztikus illatú és aromájú mártás.
Régi, hagyományos francia receptek alapján készülnek a Marguerite de Turenne pástétomok, terrinek, rillettek a legfinomabb kacsa-, liba- és vadhúsokból, pástétomok liba- és kacsamájból, illetve halakból.
Víz, módosított kukorica keményítő, tejszín (creme fraiche), vaj, módosított vodka, napraforgó olaj, természetes aromák (búza, szója), bors 1,11%, só, laktóz, sütőpor (emulgeáló: E450i, savszabályozó: E500ii, búzaliszt és -keményítő, tejfehérje
tejszín, tej, vaj, vodka, tejfehérje,szója, glutén
A borsos mártással készült steak az éttermekben mindig kedvelt fogás, melyet könnyen otthon is elkészíthet ezzel a különleges szósszal.