Product description
The chocolate tastes of roasted cocoa beans, dried fruit, red berries, with a hint of acidity and a delicate spice and caramel finish.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Plantation Riachuelo 70% is dark chocolate made with beans from the cocoa coast of Brazil.
Since 1948, Michel Cluizel is one of the rare chocolate manufacturers to process cocoa beans. He elaborates exceptional chocolates in his Normandy workshops employing 200 people. Today, more than 6000 professionals in pastry, catering and candy making
cocoa (from Riachuelo plantation), sugar, cocoa butter, Bourbon vanilla bean
May contain traces of milk, stone fruit seeds, gluten
The chocolate tastes of roasted cocoa beans, dried fruit, red berries, with a hint of acidity and a delicate spice and caramel finish.