Blog

pops

A Pops fagyik különleges receptúrájukkal és gondosan válogatott alapanyagaikkal garantálják, hogy minden fagyi egy igazi ízkavalkád legyen. Legyen szó klasszikus ízekről vagy merész, új kombinációkról, a Pops mindig jó döntés. 

zilda

Termelési folyamataikat az elejétől a végéig saját kézben tartva, a Zilda már 30 éve magas minőségű termékek gyártásával foglalkozik Magyarországon.

Sajátosságuk, hogy nemcsak a végeredmény minőségét, de az egész folyamatot kiemelten kezelik, hogy a végtermék a legjobb ízeket és minőséget hozza el a fogyasztóknak. 

blackswan

Ez egy valódi olasz klasszikus, egyenesen Firenzéből. Az ital nevét egy hajdani polgármesterről kapta, aki az Americano koktélját ginnel kérte a Casoni nevű bárban. Innentől kezdve többen kezdték úgy rendelni ezt az italt, hogy "Egy Negroni féle Americano-t kérek!" Először -még más néven- 1929-ben jelent meg ez a receptúra egy párizsi koktélgyűjteményben, majd 1939-ben már Negroni néven publikálták.

cinco

A taco egy tradicionális mexikói étel. A tortilla lapokba töltött töltelék tájegységenként változik, leggyakrabban hús, hal vagy zöldség kerül bele.

margarita

A Margarita koktél az egyik leghíresebb mexikói ital, amelyet gyakran fogyasztanak a Cinco de Mayo ünnepén is. Ez a klasszikus koktél tökéletesen illik az ünnepi hangulathoz, mivel friss, citrusos és üde ízével igazán hűsítő. A Cinco de Mayo Mexikóban az ünneplés és az emlékezés napja, a mexikói kultúra és történelem fontos része. A Margarita, mint mexikói eredetű koktél, tökéletes választás az ünnepi hangulat fokozására, és emlékeztet bennünket Mexikó hagyományaira és gazdag kulturális örökségére.

culinaris meet the locals mez

Az ELIT Méhészeti Szövetkezet minden egyes üveg méze mögött valódi kaptár és igazi elhivatott méhész áll. A Meet The Locals következő részében többgenerációs méhész családokat, vándorméhészeket mutatunk be, akiknek céljuk, hogy minőségi, magyar méz kerüljön a háztartásokba, és hogy a méz útja visszakövethető legyen. Olvassátok le a QR kódot a hátsó címkén, és meglátjátok itt nincs varázslat!

citterio

A Citterio vállalat olasz húskészítmények gyártója, amely a minőségi sonka és egyéb hústermékek világszerte elismert márkája. 

lotusz

Dobd fel a borongós napokat egy nagyon egyszerű, de mégis ínycsiklandózó Lotus kekszes sajttortával! Készítsd el te is Culinaris hozzávalókból!

fulmer

Fulmer mézeink minden cseppjében a minőség és a természetesség esszenciáját hordozzák. A méhek világnapja alkalmából elhoztuk nektek közkedvelt Fulmer mézeinket, melyetket most hétvégén Ti is megkóstolhattok üzleteinkben. 

egeszseg

Szerencsére manapság az egészséges táplálkozás egyre inkább előtérbe kerül és egyre többen válnak nyitottá arra, hogy odafigyeljenek az étrendjükre, életmódjukra.

kettle chips

Kettle chips kóstoltatás minden üzletünkben a készlet erejéig

rajz

Március 7-én útnak indítjuk rajzpályázatunkat!

Három korosztályban - óvodás (3-5 év), alsó tagozatos (6-9 év), nagyok (10+ év), április 1-ig várjuk a műveket a rajzpalyazat@culinaris.hu email címre környezettudatosság témában.