Product description
A great marriage between the king of Langa wines and the precious Truffle in a recipe that combines the most precious flavours of Piedmont.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Pasta with truffle and barolo wine sauce made by an original Italian recipe.
The company founders, Domenica and Beppe, began business in the world of the truffle in 1968, selling fresh truffles from Piedmont. During those years, their restaurant “Da Beppe”, in the heart of Alba town, was designated by the Michelin guide as a reference point for lovers of cooking based on mushrooms and truffles. Thanks to the kitchen laboratories of Tartuflanghe produced the first truffle pasta product in the world.
durum wheat semolina, fresh pasteurized EGGS 20%, Barolo DOCG wine 4%, Italian summer truffle (Tuber aestivum Vitt.) 3%, red beet powder, flavourings, double tomato concentrate.
wheat, eggs, wine. Might contain soy. Contains alcohol.
A great marriage between the king of Langa wines and the precious Truffle in a recipe that combines the most precious flavours of Piedmont.