Részletes leírás
A friss tésztát előgőzölik, így csak csak néhány perc a főzési idejük.

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
Spárgakrémmel töltött tortelli. A durumbúzával és szabadon tartott tyúkok tojásával készült hagyományos olasz tésztát gazdag és rendkívül finom töltelékekkel töltik.
Az Armando De Angelis tésztái eredeti olasz receptek és évszázados tradíciók alapján, válogatott alapanyagokból készülnek. Nem véletlenül népszerűek az olasz konyha kedvelői körében világszerte!
Tészta 50%: durum búzadara, 00-ás búzaliszt, sza-badtartásos tojás 20%, víz. Töltelék 50%: rikotta (tejsavó, tejszín, só), spárga 14%, víz, napraforgó olaj, szárított burgonya, lágy búzaliszt, reszelt sajt (tej, só, oltó), sajt (tej, só, oltó), tejsavó por, só, tejfehérje, aromák, növényi rostok (bambusz, útifű)
Búzát, tojást, tejet (sajtot) tartalmaz. Nyomokban halat, puhatestűeket, rákféléket, szóját, mustárt, zellert és csonthéjasokat tartalmazhat.
A friss tésztát előgőzölik, így csak csak néhány perc a főzési idejük.