Reketye Brain Dance 0,33l
Reketye Brain Dance 0,33l
1 190 Ft
Egységár: 3 606 Ft / l

Reketye Brain Dance 0,33l

  • Cikkszám: 607318
Átvehető
Szállítható
1 190 Ft
Egységár: 3 606 Ft / l

3,7%-os Berliner Weisse tárkonnyal ízesítve. Alacsony alkoholtartalmának és az izgalmas, savanyú – tárkonyosságának köszönhetően igazán frissítő ez a sörkülönlegesség.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Reketye Brewing Co. egy családi alapítású sörfőzde. Minden sörük mögött áll valamilyen személyes történet. Ezeket a történeteket egyedi grafikákon keresztül jelenítik meg a sörösdobozokon, de a történetek a weboldalukon olvashatók. A Reketye Sörfőzde számára az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzák ki a kiváló minőségű alapanyagokból. Víz, maláta, komló és élesztő. Az alapokat modern technikával ötvözik és időnként meglepő receptek alapján főzött különlegességekkel rukkolnak elő. A sörfőzést 2014-ben kezdték. Folyamatos fejlődés, tanulás jellemzi az azóta eltelt időszakot. A befektetett munkának meglett az eredménye: elsőként jelentek meg Magyarországon dobozos kisüzemi sörökkel melyekre a magyar és a nemzetközi piac egyaránt felfigyelt.

Részletes leírás

Ha elmélyülten vizsgáljuk az ízeket, felfedezhetjük benne a frissen magozott, fahéjba és kristálycukorba forgatott meggy illatát is. 3,6 ph – nem túl savanyú, és 18 IBU - kellemesen keserű, olyan amiből még egyet doboz biztosan jól fog esni.

Teljes leírás