Product description
Spent 18–20 months in oak barrels; approx. 35% new barrels. Should be consumed after 6-7 years.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Deep red colour. Aromas of black fruits and spices. Complex wine; very mouth-filling, with silky tannins.
In 1919, Joseph Clair, Bruno’s grandfather, originally from Santenay, married Marguerite Daü, who worked vineyards in Marsannay-la-Côte. Bruno Clair created the eponymous estate in 1979. From 1986 onwards, the Bruno Clair estate comprised 17 hectares, spread over the villages of Marsannay, Gevrey-Chambertin, Morey-Saint-Denis, Vosne-Romanée and Savigny-Les-Beaune.
Spent 18–20 months in oak barrels; approx. 35% new barrels. Should be consumed after 6-7 years.