Vigneti del Salento- Leggenda Vigne Vecchie Primitivo di Manduria 2019 0,75l
Vigneti del Salento- Leggenda Vigne Vecchie Primitivo di Manduria 2019 0,75l
16 490 Ft
Egységár: 21 987 Ft / l

Vigneti del Salento- Leggenda Vigne Vecchie Primitivo di Manduria 2019 0,75l

  • Cikkszám: 607957
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
16 490 Ft
Egységár: 21 987 Ft / l

A Vigneti del Salento Leggenda Vigne Vecchie Primitivo di Manduria egy 2019-es évjáratú 0,75 literes bor, melyet a Vigneti del Salento borászat készített. Ez egy intenzív és karakteres primitivo bor, mely a Manduria terroir-jának sajátosságait tükrözi.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Vigneti del Salento egy neves borászati vállalat Puglia régióban, Olaszország déli részén. A cég elkötelezett abban, hogy kiváló minőségű borokat készítsen, melyek hűen tükrözik a dél-olasz terroir egyediségét és gazdagságát. A Vigneti del Salento borai a legmodernebb borászati technikákkal és a hagyományos olasz borászati ismeretekkel készülnek, és híresek a kiváló minőségükről és karakterükről.

Részletes leírás

A Vigneti del Salento Leggenda Vigne Vecchie Primitivo di Manduria egy kiváló minőségű primitivo bor, mely a dél-olaszországi Manduria terroir-jának legjobb szőlőültetvényeiről származik. Ez a bor egyedülálló karakterrel rendelkezik, melyet az érett és koncentrált gyümölcsök, valamint a Manduria terroir-jának sajátos jellemzői határoznak meg. A primitivo szőlőfajta gazdag és intenzív ízvilággal rendelkezik, melyben érezhetőek a fekete bogyós gyümölcsök, a fűszerek és a csokoládé jegyei. A Vigneti del Salento Leggenda Vigne Vecchie Primitivo di Manduria 2019-es évjáratának kivételes minőségét és karakterét a szőlők gondos válogatása és a borászat precíz borászati technikái garantálják. Ez a bor ideális választás lehet azok számára, akik szeretik az intenzív és gazdag vörösborokat, és felfedeznék a dél-olasz borok egyedülálló világát.

Teljes leírás