Product description
Mushrooms must be soaked in warm water prior to use (15 minutes for small, 30 minutes for large). Then, particularly if using the large variety, it is cut into pieces of a suitable size and shape before adding to a dish.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Premium quality, dried flap mushroom.
Three generations of entrepreneurs—Alexandre, Gérard, and now Alain Borde—have developed their thriving family business around an exceptional product: wild mushrooms. Today Borde is a high-performing modern enterprise with the goal of rapidly developing its presence both in France and internationally.
Dried porcini (Boletus edulis / aereus / pinicola / reticulatus).
Mushrooms must be soaked in warm water prior to use (15 minutes for small, 30 minutes for large). Then, particularly if using the large variety, it is cut into pieces of a suitable size and shape before adding to a dish.