BORD à BORD Salicornes Sauvages au naturel 170g
BORD à BORD Salicornia alga - tengervízben 170g
5 599 Ft
Egységár: 32 935 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

BORD à BORD Salicornia alga - tengervízben 170g

  • Cikkszám: 001236
5 599 Ft
Egységár: 32 935 Ft / kg

BORD à BORD „Salicornia” tengeri algafajtát (magyarul sziksófű) Franciaországban a Csatorna oldalon, és az Atlanti-óceán partvidékén kézzel gyűjtik be június-júliusban. A növénynek a bébi spárgához hasonló ágacskái roppanós állagúak, és sós ízűek.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Bord à Bord filozófiája alapítása óta nem változott: az összetevők 100%-a biogazdálkodásból származik. Elsőbbséget élveznek a helyi termékek vagy a legközelebbi források. Mint mindenki, mi is fejlődünk és tanulunk. A Bord à Bord minden nap arra törekszik, hogy csökkentse környezeti hatását, és most már minden projekt elején beépíti ezt a környezetbarát tervezési megközelítést. Történetünk 1996-ban kezdődött, mikor Henri Courtois bemutatta hínárfogyasztással kapcsolatos projektjét, ekkor még partnerei többsége úgy gondolta, hogy a felesleges jód megártott neki, azért állt elő ilyen ötlettel. Azonban ő a hínárban rejlő kulináris lehetőségekről meggyőződve rengeteg helyet felkeresett a legmagasabb szintű konyháktól a helyi bisztróig, elhaladva vegetáriánus éttermek, csemegeüzletek és biotermékboltok mellett. Ha megvan a vágy ezeknek a tengeri növényeknek a fogyasztására, akkor felmerül a „hogyan csináljuk?” kérdés, ami arra késztette Henrit, hogy „fogyasztásra kész” termékeket kínáljon és elindult a Bord à Bord termékcsalád.

Összetevők

üvegfű (Salicornia sp.), víz, só, citrom kivonat

Részletes leírás

Ez a termék 100%-ban növényi összetevőkből készült, semmilyen mesterséges adalék- vagy színezőanyagot nem tartalmaz! Ennek, valamint az alga kedvező élettani hatásai – vitamin- és ásványianyag-tartalom, egészségvédelem – miatt ajánljuk szenior korú, vegetáriánus, egészségtudatos, sportoló, gondos édesanya vásárlóinknak!

Teljes leírás