Culinaris Market a Hegyvidékben!

Legújabb Culinaris Market szolgáltatásunkkal elhozzuk neked a legjobb friss alapanyagokat a Párizs melletti Rungis Nemzetközi Piacról, ami a világ legnagyobb és legnevesebb frissáru piaca. Nem kell mást tenni, csak leadni rendelésed pultunknál, és mi szállítjuk is a legfrissebb, prémium minőségű termékeket egyenesen Franciaországból.

market_kep

Választékunkban különböző marha, sertés, borjú, szárnyas, nyúl és kecske húsokat találsz, valamint olyan alapanyagokat is szállítunk, amik csak Michelin csillagos éttermek választékában fellelhető magas minőségű ritkaságok, kagylók, rákok, osztrigák, algák, csigák.

Rendelési információk*:

Az aktuálisan rendelhető termékek heti listáját a Hegyvidék Bevásárlóközpontban található Culinaris üzletünk friss pultján találod, ha bármi kérdésed lenne kollégáink mindenben segítenek. A heti ajánlat minden csütörtökön frissül és kerül kihelyezésre, amiről azon a héten vasárnapig az üzlet nyitvatartási idejében adható le rendelés. A termékek a rendelés leadást követő héten csütörtökön 12:00 órától átvehetőek a Hegyvidék Bevásárlóközpontban található Culinaris üzletben.

Fizetési információ: A rendelés leadása napján 50% előleg fizetése, bankkártyával vagy készpénzzel, majd az átvétel napján a fennmaradó összeg rendezése a kasszánál.

Culinaris Market rendelési feltételek

*Culinaris Market szolgáltatásunk a Hegyvidék Bevásárlóközpontban található Culinaris üzletünkben érhető el, a többi üzletünkben és online, nincs lehetőség rendelés leadásra. A heti aktuális ajánlat megtekinthető a szolgáltatást bonyolító üzletünkben.