Részletes leírás
Ajánlatos vinaigrette, majonéz vagy szószok elkészítéséhez, gratin és sült zöldséges ízesítéséhez.
Három algából készült, szárított tengeri saláta.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Bord à Bord filozófiája alapítása óta nem változott: az összetevők 100%-a biogazdálkodásból származik. Elsőbbséget élveznek a helyi termékek vagy a legközelebbi források. Mint mindenki, mi is fejlődünk és tanulunk. A Bord à Bord minden nap arra törekszik, hogy csökkentse környezeti hatását, és most már minden projekt elején beépíti ezt a környezetbarát tervezési megközelítést. Történetünk 1996-ban kezdődött, mikor Henri Courtois bemutatta hínárfogyasztással kapcsolatos projektjét, ekkor még partnerei többsége úgy gondolta, hogy a felesleges jód megártott neki, azért állt elő ilyen ötlettel. Azonban ő a hínárban rejlő kulináris lehetőségekről meggyőződve rengeteg helyet felkeresett a legmagasabb szintű konyháktól a helyi bisztróig, elhaladva vegetáriánus éttermek, csemegeüzletek és biotermékboltok mellett. Ha megvan a vágy ezeknek a tengeri növényeknek a fogyasztására, akkor felmerül a „hogyan csináljuk?” kérdés, ami arra késztette Henrit, hogy „fogyasztásra kész” termékeket kínáljon és elindult a Bord à Bord termékcsalád.
Dulse ( palmaria palmata ), tengeri saláta ( ulva sp. ), nori ( porphyra sp. ).
Ajánlatos vinaigrette, majonéz vagy szószok elkészítéséhez, gratin és sült zöldséges ízesítéséhez.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.