Turchet* Insalata di Mare Nettuno 150g
Turchet Insalata di Mare Nettuno 150g-Tenger gyümölcsei saláta
1 499 Ft
Egységár: 9 993 Ft / kg

Turchet Insalata di Mare Nettuno 150g-Tenger gyümölcsei saláta

  • Cikkszám: 591184
Szállítható
1 499 Ft
Egységár: 9 993 Ft / kg
Tenger gyümölcsei saláta tintahallal, kagylóval, bébipolippal és garnélarákkal.
Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Cégről

A Turchet céget 1981-ben, Podenonehoz közel, Pociában alapították. A Turchet család vállalkozói jellege arra késztette őket, hogy lépést tartsanak a piaci változásokkal és építsék,erősítsék meg a Turchet márkát mind Olaszországban, mind külföldön. Ez a családi vállalkozás a régióra jellemző ízekkel hinti meg termékeit, amik nagyon tiszta és csakis a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. A halat a legjobb beszállítóktól veszik, mivel ez igen nagy odafigyelést igényel, ezért a személyzet nagy tapasztalattal rendelkezik, hogy fenntarthassa a feldolgozás alatt a minőséget. Első osztályú zöldségeiket és többi alapanyagukat különböző területekről szerzik be közvetlenül, Olaszországból, a Mediterrán térségből, Dél-Amerikából és Ázsiából, ezek a gondosan kiválasztott források garantálják a termékek minőségét.

Összetevők

tenger gyümölcsei 46%: tintahal, kagyló, bébi polip, garnélarák, napraforgó olaj, paprika 13%, zöld olíva 7%, ecet, só, petrezselyem, cukor, természetes citrom aroma, savanyúságot szabályzó anyagok: E330, E270, tartósító: E211, antioxidánsok. E332, E330.

Allergének

tintahal, kagyló,polip, garnélarák.Nyomokban halat, kéndioxidot és zellert tartalmazhat.

Részletes leírás

Vegyes friss tenger gyümölcsei, amely tökéletes és exkluzív előétel, amivel bármikor elkápráztathatja barátait vagy üzletfeleit, de készíthet belőlük akár ellenállhatatlan salátát is.
Teljes leírás