IT Olive verdi Noci 1kg/0,75kg TUR
Turchet Olive verdi Noci - Zöld olíva dióval töltve
18 490 Ft / kg
Egységár: 18 490 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Turchet Olive verdi Noci - Zöld olíva dióval töltve

  • Cikkszám: 008190
2 774 Ft
Egységár: 18 490 Ft / kg

Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.

Dióval töltött zöld olívabogyó.
Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Turchet céget 1981-ben, Podenonehoz közel, Pociában alapították. A Turchet család vállalkozói jellege arra késztette őket, hogy lépést tartsanak a piaci változásokkal és építsék,erősítsék meg a Turchet márkát mind Olaszországban, mind külföldön. Ez a családi vállalkozás a régióra jellemző ízekkel hinti meg termékeit, amik nagyon tiszta és csakis a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. A halat a legjobb beszállítóktól veszik, mivel ez igen nagy odafigyelést igényel, ezért a személyzet nagy tapasztalattal rendelkezik, hogy fenntarthassa a feldolgozás alatt a minőséget. Első osztályú zöldségeiket és többi alapanyagukat különböző területekről szerzik be közvetlenül, Olaszországból, a Mediterrán térségből, Dél-Amerikából és Ázsiából, ezek a gondosan kiválasztott források garantálják a termékek minőségét.

Összetevők

zöld olíva (min. 53%), napraforgó olaj, dió (min. 10%), borecet, só, savanyúságot szabályzó anyagok: E330, E270, antioxidáns: E300, tartósítók: E325, E262.

Allergének

dió

Részletes leírás

A tökéletes előétel a tökéletes összetevőkből. Karakteres ízek kavalkádja egy nem hétköznapi párosításban.
Teljes leírás