Pap Kolbászműhely * Füstölt mangalica csemege szalonna kg
Pap Kolbászműhely Füstölt mangalica csemege szalonna
8 990 Ft / kg
Egységár: 8 990 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Pap Kolbászműhely Füstölt mangalica csemege szalonna

  • Cikkszám: 000402
1 348 Ft
Egységár: 8 990 Ft / kg

Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.

A Pap Kolbászműhely Füstölt mangalica csemege szalonna egy prémium minőségű, kézműves termék, amely a híres mangalica sertés húsából készül. A gondosan válogatott húsdarabokat hagyományos módszerekkel füstölik, ami egyedi és gazdag ízvilágot kölcsönöz a szalonnának.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Pap Műhely emberi léptékhez mérten működik, ahol a minőség nem csak azért minőség, mert marketing, hanem azért, mert valóban az. A Műhely az a hely, ahol tényleg húsból és tényleg fával dolgoznak. A Műhely kolbászt és szalámit gyárt, különböző kivitelben és kaliberben, hagyományos eljárással sertés, szürkemarha és szarvas alapanyagból, minden kizárólag hazai beszerzésből. A cég elkötlezett a kifejezetten innovatív megoldások mellett, úgy, mint passzív ház- és napelemrendszer, hulladékhőfelhasználás, csapadékvíz újrahasznosítás és környezetkímélő csomagolás.
 

Részletes leírás

Ez a csemege szalonna kiválóan alkalmas hidegtálakhoz, szendvicsekhez, vagy akár főzéshez is, ahol különleges aromájával gazdagítja az ételeket. Tökéletes választás azok számára, akik értékelik a magas minőségű, hagyományos magyar ízeket.

Teljes leírás