BrewDog Dog I Imperial Stout 0,33l
BrewDog Dog I Imperial Stout 0,33l
5 590 Ft
Egységár: 16 939 Ft / l

BrewDog Dog I Imperial Stout 0,33l

  • Cikkszám: 605146
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
5 590 Ft
Egységár: 16 939 Ft / l

A BrewDog sorozata egy Imperial Stout sorozat, és az "I" jelű éppen a főzde 13. születésnapjára főzetett. A különlegesebb összetevőket tekintve: van benne a szokásos alapanyagokon kívül búza, rozs és zabmaláta is, némi kávé és kakaó, és némi szárított chili.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

2007 tavaszán Martin és James (a BrewDog alapítói) úgy döntöttek, hogy ebből nekik elég: nem kérnek többet az akkoriban a brit piacot uraló, iparilag előállított Lager sörökből. Minden pénzüket befektetve egy kis sörfőzdébe, elkezdték saját kézműves sörüket főzni. Ekkoriban még csak kis mennyiségben, kézzel palackozva készült a sör, s csak a környező üzleteknek szállítottak.Először akkor kerültek reflektorfénybe, amikor megfőzték a Tokyo-t, mely akkoriban az Egyesült Királyság legerősebb sörének bizonyult. Ezzel a sörrel még a televízióba is bekerültek, pedig még csak az alapítást követő második évben jártak. A fejlődés ettől kezdve megállíthatatlan volt. 2009-re a BrewDog a brit piac leggyorsabban fejlődő alternatív sörgyárává vált, s elkezdték meghódítani a külföldi piacokat is. Ebben az évben Skandináviában a Punk IPA lett a legtöbbet eladott sör. Ez volt az az év, amikor az interneten meghirdették, hogy bárki vehet BrewDog részvényt. A siker garantált volt, 1300 befektető döntött úgy, hogy tulajdonossá válik. Mára a söreiket 55 országban értékesítik, és az éves termelés meghaladja a 100 ezer hektolitert.

Részletes leírás

A chili enyhe csípőssége, a komplexitás szinte leaírhatatlan. Kortyonként változtatja magát, zseniális darab (ismét)! Alkoholra szokás szerint brutál erős, ezúttal 15,3 %-nál álltak meg!

Teljes leírás