Corsendonk Blanche 0,33l
Corsendonk Blanche 0,33l
1 190 Ft
Egységár: 3 606 Ft / l

Corsendonk Blanche 0,33l

  • Cikkszám: 602599
Átvehető
Szállítható
1 190 Ft
Egységár: 3 606 Ft / l

A Corsendonk Blanche egy belga búzasör, amelyet könnyed, homályos megjelenése és frissítő citrusos íze tesz különlegessé. A Corsendonk Sörfőzde által készített búzasör narancshéjjal és korianderrel van ízesítve, ami enyhe fűszerességet kölcsönöz neki. Az gyümölcsös és fűszeres jegyek harmonikus keveréke miatt a Corsendonk Blanche népszerű választás azok számára, akik ropogós és ízletes belga búzasör élményre vágynak.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A belgiumi Corsendonk Sörfőzde tiszteletteljes intézmény, amelyet évszázados sörfőzési hagyománya és elkötelezettsége a kivételes belga sörök készítése iránt tesz különlegessé. Gazdag történelmük egészen a 1930-as évekig nyúlik vissza, és a sörfőzde az italkészítés művészetének őre, állandóan magas minőségű és ízletes söreket készítve. A Corsendonk elkötelezettsége a kiváló minőségű összetevők felhasználása és a hagyományosan bevált sörfőzési technikák tisztelete számon tartva minden kortyban érezhető, amely a kézművesség és innováció tökéletes egyensúlyát mutatja be. A Corsendonk Blanche és más népszerű sörei révén híressé vált sokszínű kínálatával a sörfőzde továbbra is kiválóság jelképe a belga sörfőzési tájban.

Részletes leírás

A Corsendonk Blanche a belgiumi Corsendonk Sörfőzde gondos kezei által készített kivételes belga búzasör, amely kiemelkedik világos, homályos megjelenésével és csábító citrusos karakterével. Ez a búzasör a sörfőzde elkötelezettségét tükrözi a minőség iránt, és a sörfőzés folyamatában narancshéjjal és korianderrel gazdagítják. Az eredmény egy ízkavalkád, ahol a pikáns citrusjegyek szépen kiegészítik a korianderből származó enyhe fűszerességet. A Corsendonk Blanche nemcsak látványos megjelenésével, hanem frissítő és jól kiegyensúlyozott ízélményével is kiemelkedik, így népszerű választás a sörkedvelők körében. Legyen szó egy meleg nyári napról vagy különféle ételekkel párosítva, a Corsendonk Blanche megtestesíti a belga búzasör hagyományát, tökéletes egyensúlyban tartva a gyümölcsös fényességet és a gyógynövényes összetettséget.

Teljes leírás