Részletes leírás
A karamellmalátának köszönhetően könnyed, aromás, karamelles karakterrel megáldott sör, melynek utóízében enyhe konyakos felhangok jelentkeznek. Sima és szeretetreméltó ital.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink október 23-án zárva tartanak és kiszállításunk is szünetel ezen a napon.
Sötét vörösesbarna színéhez vastag, drapp hab párosul. Illatából pörkölt aromák bújnak elő némi hideg füstösséggel. Ízében orvosságos-gyógyfüves aromák fedezhetők fel.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
1881-ben a Franciaország-beli Sainte-Marie-du-Mont kolostorból érkező Trappista szerzetesek új apátságot alapítottak holland területen, Tilburg városának közelében, ahol a szerzetesi élet előírásainak megfelelően földművelésbe kezdtek a helyiek által „Koningshoeven”-nek, azaz, „királyi farm”-nak nevezett földeken. A száraz, nehezen művelhető talajon folytatott gazdálkodásból befolyt összeg azonban minden erőfeszítés ellenére sem volt elegendő az önfenntartáshoz. 1884-ben Nivardus Schweykart főapát megoldást talált a pénzügyi problémákra: az apátság falain belül sörfőzdét alapított, majd, hogy versenyre kelhessen a környéken működő számos sörfőzdével, egyik szerzetesét (Isidorus Laaber-t) Németországba küldte, hogy kitanulja a sörfőzőmesterséget. Az első és máig egyetlen holland Trappista sörfőzde a helyiek számára ismeretlen, különleges sörök készítésébe kezdett, mely megalapozta az apátság jövőjét. A La Trappe sörök értékesítése mind a mai napig az apátság fő bevételi forrása.
A karamellmalátának köszönhetően könnyed, aromás, karamelles karakterrel megáldott sör, melynek utóízében enyhe konyakos felhangok jelentkeznek. Sima és szeretetreméltó ital.