Részletes leírás
A könnyed tésztát illatos kamillavirág, kandírozott amalfi citromhéj, lédús szultána mazsola és madagaszkári vanília teszi izgalmassá, a ropogos mandulás cukorbevonatról már nem is beszélve!
Természetes kovásszal készült, különleges, galamb formájú ünnepi sütemény. A tészta lágyságát a friss tejnek, vajnak és tejszínnek köszönheti.
Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományos olasz termékei - a profi gyártástechnológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és nem utolsósorban a szemrevaló csomagolásnak köszönhetően - az egész világon ismertek és kedveltek. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik. Sikerük titka a gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok, valamint a napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő gyártási és csomagolási technológia.
búzaliszt, mandulás cukormáz 12% [cukor, tojásfehérje, napraforgóolaj, olasz mandula, előfőzött rizs- és búzaliszt, természetes aromák], cukor, friss tojás, cukorszemek 9%, természetes kovászélesztő (búza), Sultana mazsola 7%, friss vaj (tejből) 7%, emulgeáló: növényi zsírsavak mono- és digliceridjei, vaj (tejből), friss tojássárgája, szicíliai vadvirágméz, friss tejszín 1%, friss tej 1%, őrölt szirakuzai citromhéj [szirakuzai citromhéj 73%, citromlé 19%, invertcukor], kamillavirág 1%, Cervia teljes tengeri só, természetes virágpor 0,21%, kakaóvaj, kamillapor 0,14%, madagaszkári mananara vanília 0,1%.
Búza, tojás, tej, dió (mandula), tartalmazhat: szója, mindenféle dió.
A könnyed tésztát illatos kamillavirág, kandírozott amalfi citromhéj, lédús szultána mazsola és madagaszkári vanília teszi izgalmassá, a ropogos mandulás cukorbevonatról már nem is beszélve!