Részletes leírás
Hagyományos, természetes kelesztésű olasz karácsonyi sütemény a legnemesebb alapanyagokkal: szabadtartású tojással, friss tejjel, tejszínnel és hegyi vajjal.


Kézműves sütemény a legfinomabb édes kandírozott cseresznyével, mazsolával és narancshéjjal.
Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományosan olasz termékei már az egész világon ismertek és kedveltek - a profi gyártási technológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és a kreatív, szemrevaló csomagolásnak köszönhetően. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik, természetesen gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő modern technológiával.
búzaliszt, kandírozott meggy (14%) [meggy (54%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, savszabályozó: citromsav, természetes aromák, hibiszkusz-sárgalépalé sűrítmény], vaj (tejből), cukor, friss tojássárgája, természetes kovászélesztő (búza), sultana mazsola (6%), emulgeáló: növényi zsírsavak mono- és digliceridjei, invertcukor-szirup, kandírozott narancshéj paszta (1%) [narancshéj (53%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, savszabályozó: citromsav] só, természetes aromák.
Búza, tej, tojás. Nyomokban szóját, és dióféléket tartalmazhat. Gyümölcsmag előfordulhat.
Hagyományos, természetes kelesztésű olasz karácsonyi sütemény a legnemesebb alapanyagokkal: szabadtartású tojással, friss tejjel, tejszínnel és hegyi vajjal.