Részletes leírás
Az International Chocolate Awards 2019 verseny aranyérmese.

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
Dekoratív tejcsokoládé félgömbök Irsai Olivér szőlőpálinkával ízesített ganache krémmel töltve.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Demeter Chocolate 2012-ben alapított családi vállalkozás, amely prémium kategóriás díjnyertes csokoládékat készít. Küldetésük, hogy a prémium minőségű csokoládét, bonbont, szaloncukrot elérhetővé tegyék mindenki számára. Termékeiket saját gyárukban kézzel készítik és csomagolják.
cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaómassza, tejszín, Irsai Olivér szőlőpálinka, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília
tejpor, tejszín, szójalecitin
Az International Chocolate Awards 2019 verseny aranyérmese.