Részletes leírás
A La Lorraine hagyományos péksüteményei minőségi összetevőkből készülnek, és az édes és sós ízek tökéletes egyensúlyát hozzák.
Kóstold meg a La Lorraine Bakery által frissen sütött fánkot, amely hamisíthatatlan hazai ízével elvarázsol!
BÚZALISZT, epres töltelék (19,7%) (glükóz szirup, cukor, almapüré, eperpüré (17%), módosított keményítő, berkenyepüré, ivóvíz, étkezési sav (citromsav), zselésítőanyag
(pektin), természetes aroma), pálmaolaj, cukor, ivóvíz, pálmamagzsír, fehér csokoládé (2,5%) (cukor, kakaóvaj, teljes TEJPOR, TEJSAVÓPOR, LAKTÓZ, emulgeálószer (lecitinek), természetes aroma (vanília)), repceolaj, élesztő, emulgeálószerek (zsírsavak mono‐ és digliceridjei, zsírsavak mono‐ és digliceridjeinek mono‐ és diacetilborkősav‐észterei, nátrium‐sztearoil‐2‐laktilát, lecitinek), kókuszétolaj, SZÓJALISZT, térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium‐karbonátok), jódozott étkezési só (étkezési só, kálium‐jodát), céklalésűrítmény, napraforgó‐étolaj, BÚZAKEMÉNYÍTŐ, reteksűrítmény, feketeribizli koncentrárum, alma koncentrátum, pálmazsír, kakaóvaj, természetes aromák, természetes aroma (eper) (0 ,03%), szárított élesztő, glükóz szirup, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), fekete bodza koncentrátum (0,009%), antioxidáns (aszkorbinsav).
A La Lorraine hagyományos péksüteményei minőségi összetevőkből készülnek, és az édes és sós ízek tökéletes egyensúlyát hozzák.