Részletes leírás
A természetes érlelési folyamat során a sajt jellegzetes, bársonyos fehér penészkéreggel alakul ki, amely megőrzi a kecsketej gazdag és finom ízét
Kedves Vásárlóink! Április 18-án, 20-án és 21-én üzleteink zárva tartanak, és a kiszállítás is szünetel. Megértésüket köszönjük!
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Klasszikus camembert penészkultúrákkal, hagyományos recept szerint kecsketejből.
Az Andechser natur márka 110 éves történelemmel büszkélkedhet. Az üzem kizárólag bio tejtermékeket gyárt. Az Andechser Natur biogazdálkodói az év 365 napján dolgoznak, hogy biztosítsák a tehenek és kecskék számára a jó körülményeket. A cég tejüzeme a f
A természetes érlelési folyamat során a sajt jellegzetes, bársonyos fehér penészkéreggel alakul ki, amely megőrzi a kecsketej gazdag és finom ízét