Deutz Brut Classic 0,75l
Deutz Brut Classic 0,75l
23 490 Ft
Egységár: 31 320 Ft / l

Deutz Brut Classic 0,75l

  • Cikkszám: 604524
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
23 490 Ft
Egységár: 31 320 Ft / l

Az 1838 óta működő neves Deutz Ház által készített Deutz Brut Classic halvány aranyszínű, finom buborékokkal büszkélkedik, melyek minőségre és frissességre utalnak. Az invitáló illatok virágos, gyümölcsös és citrusos jegyeket kínálnak, melyeket briós és mandula árnyalatok egyensúlyoznak. Az ízlelőbimbónkat élénk savasság, érett gyümölcsös ízek és kellemes ásványosság lenyűgöző módon kényezteti, ami után enyhén pörkölt lecsengés következik. Krémes, mégis friss textúrájának köszönhetően tökéletesen illik tenger gyümölcseihez, krémes sajtokhoz és könnyű baromfifélékhez. Ez a pezsgő eleganciát és kifinomultságot testesít meg, amely tükrözi a Deutz Ház elkötelezettségét a kivételes pezsgők előállítása iránt, melyek tökéletesek bármilyen alkalomra.
 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Deutz borászat, amely Franciaország Champagne régiójának szívében helyezkedik el, a hagyomány és kiválóság bástyája.
Ay festői falujában fekvő Deutz borászat idilli környezetben található, gyönyörű szőlővel borított domboldalak veszik körül. Ay híres premier cru szőlőskertjeiről, tökéletes terroirt biztosítva a magas minőségű szőlőtermesztéshez.
1838-ban William Deutz és Pierre-Hubert Geldermann alapította, a Deutz Ház gazdag örökséggel rendelkezik, amely több mint 180 évet ölel fel. Az alapítása óta a borászat elkötelezett a kivételes pezsgők készítése mellett, hagyományos módszerek ötvözésével innovatív technikákkal.
A Deutz borászat számos, Champagne legelismertebb terroirjával rendelkező szőlőskertek tulajdonosa és üzemeltetője. Ezeket a szőlőskerteket szorgalmas szőlészeti szakemberek gondozzák, hogy optimális szőlőminőséget és a terroir kifejeződését biztosítsák.
A borászati folyamat szívében a részletekre való aprólékos figyelem és a minőség iránti elkötelezettség áll. A Deutz tehetséges borászokból álló csapatot alkalmaz, akik különböző szőlőfajtákat kifinomultan kevernek össze, hogy harmonikus és kifejező cuvée-ket hozzanak létre. A borászat modern technológiát ötvöz időtlen technikákkal, ideértve a hagyományos üvegfermentációt és az érlelést a labirintusszerű pincékben.
A Deutz pincéi egy labirintus-szerű földalatti folyosórendszer, melyet mészkő talajból faragtak ki, ideális környezetet biztosítva a pezsgő érleléséhez. Itt sorban nyugszanak a palackok, lassú érlelési folyamatnak vetve alá magukat, ami növeli komplexitásukat és ízgazdagságukat.
A Deutz széles körű pezsgőválasztékkal rendelkezik, különböző ízlésekhez és alkalmakhoz. Az elegáns Brut Classic-tól a presztízs Cuvee William Deutz-ig, minden pezsgő tükrözi a Ház elkötelezettségét a kiválóság és a mesterség iránt.
Azon szerencsések akik ellátogatnak a Deutz borászathoz, emlékezetes élményben lesz részük. Az idegenvezetők betekintést nyújtanak a borászati folyamatokba, a szőlőtől a pincéig, majd pezsgőkóstoló következik a bájos környezetben.
A Deutz borászat öröksége időtlen elegancia és változatlan minőség,
lényegében a borászat a Champagne kézművesség csúcsát jelenti, ahol a hagyomány az innovációval találkozik, olyan pezsgőkkel, melyek minőségben és különlegességben páratlanok.

 

Részletes leírás

A Deutz Brut Classic a Deutz Ház neves pezsgője, melynek története 1838-ig nyúlik vissza. A pezsgő halvány aranyszínben pompázik, finom buborékokkal, melyek elegánsan táncolnak a pohár felszínén. Frissességét és minőségét az apró buborékok jelzik.
Az első szaglásra a Deutz Brut Classic aromái invitálóak és komplexek. Kényeztető virágos jegyeket, fehér gyümölcsök illatát, például körte és alma árnyalatait, valamint finom citrusos jegyeket kínál. Ezeket az aromákat briós és mandula jegyekkel egyensúlyozzák, mélységet és gazdagságot adva az összképnek.
Az ízlelőbimbókat lenyűgözi a pezsgő finom és harmonikus karaktere. Élénk és vibráló savassággal büszkélkedik, mely jól integrált az érett gyümölcsös ízekkel, beleértve az almát és az őszibarackot. Van egy kellemes ásványosság is, mely szerkezetet és komplexitást ad, és enyhén pörkölt utóízzel zárul.
A pezsgő textúrája krémes, mégis friss könnyedséggel rendelkezik, mely rendkívül könnyen ihatóvá teszi. Finom habja hozzájárul a sima szájérzethez, eleganciával és kéjjel bevonva az ízlelőbimbókat.
Ennek a pezsgőnek a sokoldalúsága kiváló választássá teszi számos ételpárosításhoz. Az élénk savasság és a gyümölcsös ízprofil a tenger gyümölcseit, például kagylókat, homárokat és sushit remekül kiegészíti. Szép párost alkot krémes sajtokkal, mint például a Brie vagy a háromrétegű sajtok, valamint könnyű baromfiételekkel és salátákkal.
A Deutz Brut Classic olyan pezsgő, amely megtestesíti az elegancia és a kifinomultság esszenciáját. Lényegesen kiegyensúlyozott, komplex aromákkal és tartós utóízzel rendelkezik, bizonyítja a Deutz Ház szakértelmét és elkötelezettségét a kivételes pezsgők előállítása iránt. Akár aperitifként vagy gourmet étkezések mellé fogyasztva, biztos lehet benne, hogy minden alkalommal emelni fogja a hangulatot a pezsgő időtlen varázsával és kifogástalan minőségével.
 

Teljes leírás