Lacourte Godbillon Premier Cru Terroirs D'Ecueil Brut Jeroboam 3l 20171007
Lacourte Godbillon Premier Cru Terroirs D'Ecueil Brut Jeroboam 3l 20171007
69 990 Ft
Egységár: 23 330 Ft / l

Lacourte Godbillon Premier Cru Terroirs D'Ecueil Brut Jeroboam 3l 20171007

  • Cikkszám: 604275
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
69 990 Ft
Egységár: 23 330 Ft / l

A Lacourte Godbillon Premier Cru Terroirs D'Ecueil Brut Jeroboam 3l 20171007 egy rendkívül exkluzív és luxus pezsgő, mely a franciaországi Champagne régióban található kiváló minőségű szőlőültetvényekről származó válogatott szőlőből készül. A termék a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően került palackozásra, kifejezve a terroir egyedi karaktereit és az évjárat jellegzetességeit.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Lacourte Godbillon hagyományosan a minőség és az elegancia elkötelezett hírnöke a Champagne régióban. A családi vállalkozás századok óta foglalkozik a borkészítéssel, és büszkén őrzi azokat az értékeket és gyakorlatokat, amelyek révén a legmagasabb minőséget képviseli a pezsgők világában. Az innováció és a hagyományok összehangolása révén a Lacourte Godbillon pezsgők igazi különlegességek, amelyek elbűvölik az ínyenceket.

Részletes leírás

A Lacourte Godbillon Premier Cru Terroirs D'Ecueil Brut Jeroboam 3l 20171007 az egyik legkifinomultabb és legkülönlegesebb pezsgő a Champagne régióból. Ez a kivételes pezsgő kizárólag a Premier Cru minősítésű területekről származó válogatott szőlők felhasználásával készül, melyek a legjobb minőségűek és legtöbb karakterrel rendelkezők az egész régióban.
A termék készítése során a Lacourte Godbillon borbirtokon működő tapasztalt szakemberek figyelemmel kísérik minden egyes szőlőtő számára jellemző különleges tulajdonságokat, hogy azok a pezsgőben is tökéletesen kifejeződjenek. Az érlelési folyamat során a pezsgő karakteres és gazdag ízei fokozatosan fejlődnek ki, ami egyedülálló élményt nyújt minden kortyban.
A Lacourte Godbillon Premier Cru Terroirs D'Ecueil Brut Jeroboam 3l 20171007 pezsgőt különlegessé teszi a luxus kivitel, hiszen egy elegáns Jeroboam palackban kapható, melynek térfogata 3 liter. Ez a formátum tökéletes választás különleges alkalmakra, ünnepségekre vagy ajándékként, és garantáltan lenyűgözi azokat, akik értékelik a kivételes minőséget és az eleganciát.

Teljes leírás