Moet & Chandon Brut Imperial Jeroboam 3l
Moet & Chandon Brut Imperial Jeroboam 3l
149 990 Ft
Egységár: 49 997 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Moet & Chandon Brut Imperial Jeroboam 3l

  • Cikkszám: 603462
149 990 Ft
Egységár: 49 997 Ft / l

Az egyik legnépszerűbb pezsgő világszerte. Kellemes gyümölcsösség, érett elegancia, körtés, citrusos és kalácsos ízjegyek jellemzik. Kóstolása mennyei élvezet, ami finom sajtokkal, gourmand ételekkel fokozható.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Moët & Chandon nem csupán egy pezsgőház; az elegancia, a luxus és az időtlen ünneplés szimbóluma. A több mint két évszázados tekintélyes örökséggel rendelkező Moët & Chandon a pezsgőkészítés művészetének szinonimájává vált, és a kiválóság mércéjét állította fel az iparágban. A Claude Moët által 1743-ban alapított ház gyorsan a kivételes pezsgők szállítójaként vált ismertté, amelyet a királyi családok, a nemesek és a világ nagyjai kedvelnek. A kézművesség és az innováció iránti évszázados elkötelezettségnek köszönhetően a Moët & Chandon tökéletesítette az ünneplés és a kifinomultság esszenciáját megtestesítő finom cuvée-k készítésének művészetét.

Részletes leírás

Több mint 100 különböző borból készült tétel, amelynek 20-30%-a reserve bor, amelyet kifejezetten az érettség, a komplexitás és az állandóság fokozása érdekében választottak ki. Az összeállítás a három szőlőfajta sokszínűségét és egymást kiegészítő jellegét tükrözi: Pinot Noir, Pinot Meunier és Chardonnay.

Teljes leírás