Moet & Chandon Ice Imperial Rosé 0,75l
Moet & Chandon Ice Imperial Rosé 0,75l
28 990 Ft
Egységár: 38 653 Ft / l

Moet & Chandon Ice Imperial Rosé 0,75l

  • Cikkszám: 603855
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
28 990 Ft
Egységár: 38 653 Ft / l

A Moët & Chandon Ice Impérial Rosé egy luxus pezsgő, amelyet jégen való fogyasztásra terveztek, kifejezetten azoknak, akik értékelik az élet finomabb dolgait. Ez a kiváló rozé pezsgő a világ egyik leghíresebb pezsgőháza, a Moët & Chandon művészetének és szakértelmének bizonyítéka.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Moët & Chandon nem csupán egy pezsgőház; az elegancia, a luxus és az időtlen ünneplés szimbóluma. A több mint két évszázados tekintélyes örökséggel rendelkező Moët & Chandon a pezsgőkészítés művészetének szinonimájává vált, és a kiválóság mércéjét állította fel az iparágban. A Claude Moët által 1743-ban alapított ház gyorsan a kivételes pezsgők szállítójaként vált ismertté, amelyet a királyi családok, a nemesek és a világ nagyjai kedvelnek. A kézművesség és az innováció iránti évszázados elkötelezettségnek köszönhetően a Moët & Chandon tökéletesítette az ünneplés és a kifinomultság esszenciáját megtestesítő finom cuvée-k készítésének művészetét.

Részletes leírás

A Moët & Chandon Ice Impérial Rosé élénk rózsaszín árnyalatával és aranyszínű csillogásával vizuálisan lenyűgöző ital, amely azonnal rabul ejti az érzékeket. Élénk megjelenéséhez hasonlóan dinamikus ízprofil párosul, amely kirobbanóan friss és kifinomult.

Teljes leírás