Piper-Heidsieck Brut pdd 0,75l
Piper-Heidsieck Brut pdd 0,75l
23 590 Ft
Egységár: 31 453 Ft / l

Piper-Heidsieck Brut pdd 0,75l

  • Cikkszám: 603022
Átvehető
Szállítható
23 590 Ft
Egységár: 31 453 Ft / l

Egy igazi klasszikus, a pinot noirnak (55-60 %) köszönhetően jól strukturált, mély szerkezetű champagne, amelyhez a chardonnay eleganciát, a pinot meunier gyümölcsösséget ad. Elkészítéséhez több mint 100 cru-ről válogatták a szőlőt és a házasítást 10-15 % réserve borral egészítették ki.Aranyló szín, apró buborékok. Illatában a gyümölcsösség dominál, az aromákat kevés ánizs teszi izgalmassá. Ízében fehérhúsú gyümölcsök, szőlő, citrusok és grapefruit, arányos szerkezet és egyensúly jellemzi, egészen mély, mégis elegáns champagne.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az 1785-ben alapított Piper-Heidsieck Pezsgőház a kiválóság és az innováció jelképe a franciaországi Champagne régió szívében. A több mint két évszázados gazdag történelmével a Piper-Heidsieck a világ legkiválóbb pezsgőinek előállításával szerzett magának kiváló hírnevet, amelyeket kivételes minőségük és kitűnő ízük miatt ünnepelnek.

Részletes leírás

A Piper-Heidsieck Brut egy sokoldalú pezsgő, amely számos alkalomhoz illik. Akár egy különleges mérföldkövet ünnepel, akár egy eredményre koccint, vagy egyszerűen csak egy pillanatnyi luxust akar élvezni, ez a Champagne tökéletes választás, hogy minden pillanatot feldobjon.

Teljes leírás