Piper- Heidsieck Cuvée Brut 0,375l
Piper- Heidsieck Cuvée Brut 0,375l
12 590 Ft
Egységár: 34 027 Ft / l

Piper- Heidsieck Cuvée Brut 0,375l

  • Cikkszám: 606943
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
12 590 Ft
Egységár: 34 027 Ft / l

A Piper-Heidsieck Cuvée Brut egy kiváló minőségű pezsgő, melyet a Piper-Heidsieck champagne ház készített. Friss, gyümölcsös jegyekkel és élénk buborékokkal rendelkezik, melyek teszik ideális választássá bármilyen ünnepi alkalomhoz.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A ChampagneWorld Kft. az exkluzív Piper-Heidsieck Cuvée Brut pezsgő kizárólagos forgalmazására specializálódott. Célunk, hogy ügyfeleinknek a legjobb minőségű champagne-t kínáljuk, és hozzájáruljunk különleges pillanataik még emlékezetesebbé tételéhez. Szakértelmünk és szenvedélyünk segít abban, hogy ezt a kiváló minőségű pezsgőt széles körben elterjesszük, és kiemeljük a Piper-Heidsieck márkát a luxuspepitaiparban.

Részletes leírás

A Piper-Heidsieck Cuvée Brut egy lenyűgöző pezsgő, melyet a Piper-Heidsieck champagne ház hagyományos kézműves technikával készített. Ez a remek ital ötvözi a Pinot Noir, a Pinot Meunier és a Chardonnay szőlőfajták karakteres jegyeit, létrehozva egy harmonikus és kifinomult ízvilágot. A Cuvée Brut friss gyümölcsös aromákkal és érzékeny buborékokkal bír, melyek kellemes élményt nyújtanak minden kortárs eseményhez. Ideális választás a pezsgő kedvelőinek és azoknak, akik egy elegáns italt keresnek különleges alkalmakra.

Teljes leírás