Részletes leírás
Tradicionálisan a vízi bivaly tejéből készítik a mozzarellát. Ez az állat igen kevés tejet ad, így a belőle készített sajt különlegességnek számít!
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! Üzleteink december 24-én 12:00-ig vannak nyitva. December 25-26-án pedig zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Luigi Guffanti 1876-ban kezdett Gorgonzola sajtot fűszerezni. Egy megérzésre hagyatkozva megvásárolt egy elhagyott ezüstbányát Valgannában, Varese tartományban. A bánya egész évben állandó hőmérsékletű és páratartalmú, így a sajtok olyan ideálisan és jól értek, hogy Luigi hamar sarokba tudta szorítani a piacot.
Bivalytej, tejkultúra, oltóenzim,só.
bivaly tej
Tradicionálisan a vízi bivaly tejéből készítik a mozzarellát. Ez az állat igen kevés tejet ad, így a belőle készített sajt különlegességnek számít!