Részletes leírás
Tradicionálisan a vízi bivaly tejéből készítik a mozzarellát. Ez az állat igen kevés tejet ad, így a belőle készített sajt különlegességnek számít!
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Luigi Guffanti 1876-ban kezdett Gorgonzola sajtot fűszerezni. Egy megérzésre hagyatkozva megvásárolt egy elhagyott ezüstbányát Valgannában, Varese tartományban. A bánya egész évben állandó hőmérsékletű és páratartalmú, így a sajtok olyan ideálisan és jól értek, hogy Luigi hamar sarokba tudta szorítani a piacot.
Bivalytej, tejkultúra, oltóenzim,só.
bivaly tej
Tradicionálisan a vízi bivaly tejéből készítik a mozzarellát. Ez az állat igen kevés tejet ad, így a belőle készített sajt különlegességnek számít!