Részletes leírás
                    Az elkészítési mód azonos, a különbség a tej típusában, a régióban és a sajt intenzitásában rejlik. Nyers tehéntejből készült gazdag és tartalmas kéksajt, nevét arról a tartományról kapta, ahonnan származik. Kiegyensúlyozott sóssága és fűszeressége miatt remek főzéshez vagy desszertborok mellé.                 
                
                    Teljes leírás                
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                     
                     
                    
             
                     
                     
                     
                     
                    
             
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
            


