Hot Chip Challange 3g
Hot Chip Challange - a kihívás tortilla chips chilivel 3g
6 399 Ft
Egységár: ∞ Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Hot Chip Challange - a kihívás tortilla chips chilivel 3g

  • Cikkszám: 002803
6 399 Ft
Egységár: ∞ Ft / kg

A Hot Chip a világ legerősebb chip-je. Klasszikus tortilla chips, amely első pillantásra úgy tűnhetnek, mint bármelyik másik. Az egyedülálló fűszerkeveréknek köszönhetően a világ legcsípősebb falatja, fogyasztása életed végéig bevésődik az emlékezetedbe.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A HOT-CHIP cég 2019-ben alakult Csehországban. Az egyedülálló HOT-CHIP Challenge termékkel léptek piacra. A HOT-CHIP online kihívás egy tortilla chips a világ legcsípősebb paprikáival. Ennek a Kihívásnak köszönhetően 2020 végén a cégnek sikerült terjeszkednie Szlovákia, Németország, Ausztria, Franciaország és Dánia piacára. Azonban nem csak erre a kihívásra koncentrálnak, hanem a chili igazi szerelmesei és tisztelői, éppen ezért most a prémium chili termékek marketingjére összpontosítanak.

Összetevők

kukoricaliszt (79%), napraforgóolaj, Carolina Reaper, Tinidad Moruga, só(0,9%), aktív szén

Allergének

A termék fogyasztása nem alkalmas gyermekek, várandósok és szoptató anyukák számára. Gyermekektől tartsa elzárva! Kerülje a fogyasztást, ha kapszaicin allergiája vagy általános egészségügyi problémái vannak (különösen gasztroenterológiai problémák és gyomorfekély esetén). A kíhivás során javasolt a csomagban lévő védőkesztyű használata. Ha fogyasztás után hosszantartó légzési nehézség lépne fel, kérjen orvosi segítséget! Fogyasztás saját felelősségre!