Cheetos Flamin' Hot Crunchy 35,4g
Cheetos Flamin' Hot Crunchy extra csípős, sajtos ízű ropogós snack 35,4g
799 Ft
Egységár: 19 975 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Cheetos Flamin' Hot Crunchy extra csípős, sajtos ízű ropogós snack 35,4g

  • Cikkszám: 583741
799 Ft
Egységár: 19 975 Ft / kg

A Cheetos Flamin' Hot Crunchy izgalmasan csípős és extra ropogós snack valódi sajttal ízesítve.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Egyszer régen egy francia lány átkelt az óceánon, és az új ízek és finomságok országában találta magát, amelyek elvarázsolták hosszú külföldi tartózkodása során. Egy gyönyörű kulináris szerelem kezdődött… A My American Market Anne-Claire szívében és elméjében született 2008 őszén. A kaland egyranch dressing utáni sóvárgással kezdődött (soha ne becsülje alá vágyainak erejét!). Miután az Egyesült Államokban eltöltött néhány év után letelepedett Dél-Franciaországban, Anne-Claire hamar rájött, hogy hiányoznak neki azok a termékek, amelyek amerikai életének egy darabját képviselték, arról a helyből, amelyet korábban „otthonnak” nevezett. Sajnos ezeknek a kedvenceknek a megszerzésére rendelkezésre álló eszközök (egy amerikai barát látogatására várva, az Egyesült Államokból ételt küldeni neki, a szaküzletekben való készletezést Párizsban stb.) hamar elégtelennek bizonyultak. Túlságosan erős volt a vágya, és helyesen feltételezte, hogy Franciaországban más amerikai ételfüggők is hasonlóan éreznek, így 2009-ben megalapította a My American Market-et.

Összetevők

dúsított kukoricaliszt (kukoricaliszt, vas-szulfát, niacin, tiamin-mononitrát, riboflavin, folsav), növényi olaj (kukorica, repce és/vagy napraforgó olaj), extra csípős fűszerezés [maltodextrin (kukoricából), só, cukor, mononátrium-glutamát, élesztő kivonat, citromsav, mesterséges színezék (E129, E110, E102), napraforgó olaj, cheddar sajt (tej, sajt kultúra, só, enzimek), hagyma por, tejsavó, tejsavó fehérje sűrítmény, fokhagyma por, természetes aroma, író, nátrium-diacetát, dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát], só.

Allergének

sajt (tej, sajt kultúra), tejsavó, tejsavó fehérje, író. A termék gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat

Részletes leírás

Cheetos Crunchy Flaimin’Hot snackek a legroppanósabb és legforróbb sajtos falatok, amelyek igazán lángra lobbantják a szád! Valódi sajtból készülnek és nem tartalmaznak glutént! Ezek a fűszeres, sajtos snackek sok YouTuber és influencer számára kihívást jelentenek abban a pillanatban, amikor megkóstolják őket. Kipróbálnád őket?

CHEETOS CRUCHY FLAIMIN’HOT család

A szeretett Cheetos termékcsalád hosszú évek óta mindannyiunkat elvarázsol eklektikus snack választékával. Ám a Cheetos Crunchy Flaimin’Hot ízllelésbeli kihívás elé állítja a világ fogyasztóit. Élvezze a Cheetos Flamin Hot Crunchy forró, tüzes ízét egyedül vagy barátaival.

Tökéletes rágcsálnivaló moziban, útközben, bárhol, bármikor.

Teljes leírás