Michel Forgeron G.C. XO 0,7l Carafes
Michel Forgeron G.C. XO 0,7l Carafes
43 290 Ft
Egységár: 61 843 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Michel Forgeron G.C. XO 0,7l Carafes

  • Cikkszám: 602354
43 290 Ft
Egységár: 61 843 Ft / l

Mint minden Michel Forgeron konyak, ez az XO Cognac is a Grande Champagne régióból származik, amely a Cognac gyártási terület legrangosabb része. Ez az XO Cognac nagyon régi konyakok keveréke, amelyeket 20-30 évig érleltek francia tölgyfahordókban Michel Forgeron pincéiben, alkoholtartalma 45 térfogatszázalék. Ennek az XO Cognacnak az eleganciája a fűszerek és a bőr aromáinak köszönhetően tökéletesen kíséri a szivart.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A régió egyik fiatalabb márkája, az első Michel Forgeron Cognac 1977-ben jelent meg. A ház különlegessége a kategóriára jellemző, magas ABV-vel palackozott, egyszeres évjáratú kiadványok. A Forgeron család továbbra is saját maga kezeli a birtokot, Michel hitvallása szerint: „dolgozz keményen, termelj jobban”.

Részletes leírás

Szemrevételezés: Ez az XO Cognac mahagónibarna színű, tartós ragyogással, arany reflexekkel. Poharunk peremén olajos templomablakok keletkeznek. Illat: Gazdag konyak, nagy aromás erővel. A "bőr" és a tanninok oxidációjából származó fűszerek jegyei: Curry, szegfűszeg, szerecsendió, fahéj, kávé, továbbá kandírozott gyümölcsös péksütemény jegyek. Korty: Kerek, rugalmas és finom eau de vie, nagyon jó aromákkal, a szájban karamellizált jegyeket érzékelhetünk. Végtelen hosszúságú.

Teljes leírás