Tartuflanghe Fehér szarvasgombás majonéz 85g
- Cikkszám: C14CN008493
 - 
            
 
                3 699 Ft
                                
                
                Egységár: 41 100 Ft / kg            
            
            Fehér szarvasgombás krémes majonéz, mely tökéletesen illik halakhoz, húsokhoz, krémekbe vagy mártásokba.         
        
                    
                
                    Részletes leírás és specifikáció                
                
            
        
        Átmenetileg nem elérhető
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Cégről
                A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el szarvasgombával foglalkozni. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmeseinek Mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy a Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon. Karrierjük természetesen fantasztikusan sikeres, többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.            
        Összetevők
                napraforgó olaj, pasztőrözött tojás 12,5%, víz, almaecet, borecet, barna cukor, extra szűz olivaolaj, só, citromlé, fehér szarvasgomba (Tuber magnatum Pico) 0,06% (egyenértékű 0,3% friss szarvasgombával), természetes aroma, sűrítő: xantángumi.             
        Allergének
                tojás            
        
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            






