Tartuflanghe Vargányagombás szósz 190g
- Cikkszám: C14CN008377
 - 
            
 
                3 899 Ft
                                
                
                Egységár: 20 521 Ft / kg            
            
            Ízletes és krémes vargányagomba krém Roero Arneis borral és tejszínnel. Tökéletes választás tészták, rizottók és krémek ízesítéséhez.        
        
                    
                
                    Részletes leírás és specifikáció                
                
            
        
        Átmenetileg nem elérhető
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Cégről
                A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy az Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon, melyek egy igen tekintélyes karrierben tetőztek. Többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.            
        Összetevők
                vargánya gomba (Boletus edulis és kapcsolódó fajok) 43%, víz, tejszín, extraszűz olivaolaj, Roero Arneis bor, vaj, kukoricakeményítő, só, fokhagyma, bors, petrezselyem, cukor. Gluténmentes            
        Allergének
                tejszín,vaj            
        
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            














